Mădălina Ciubotaru a lăsat-o pe Arcan fără nicio funcție în Pro România

La începutul lunii, PRO România Neamț anunța lărgirea biroului executiv în exercițiu, Emilia Arcan, Florin Vornicu și Cristian Ticușan fiind aleși prim-vicepreședinți. Totodată, Ovidiu Gavril a fost ales secretar general, iar Cristian Tihenea – trezorier.

Vicepreședintele Cconsilierului Județean Neamț, Mădălina Ciubotaru, a făcut contestație și a transmis, astăzi, că toate deciziile luate pe 5 iulie în partid sunt invalidate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Pentru corecta informare a celor interesați de viața politica din județul nostru, doresc sa fac o precizare!

Nu am avut o reacție pana astăzi asupra celor întâmplate in data de 5 Iulie 2021 in Biroul Permanent Judetean a Organizației PRO România Neamt pentru ca am așteptat un punct de vedere a forurilor superioare, respectiv Biroul Executiv Național!

Imi cer scuze ca ați fost induși in eroare de anumite persoane care in goana lor după functii calcă in picioare orice urma de moralitate și sper ca acest lucru sa nu va afecteze încrederea pe care o aveți in PRO PRO România și în proiectul nostru.

Consider ca e momentul unui punct 0 și cred ca cel mai corect e sa trăim cu toții in lumina și adevăr!

Rezolutia Comisiei Naționale de Etica și Arbitraj a Partidului PRO România, votată in Biroul Executiv Național stipuleaza:

1. “Invalidarea revocării din funcția de trezorier al Organizației Județene a doamnei Madalina Ciubotaru”;
2. “Invalidarea deciziilor Biroului Executiv Judetean Neamt din ședința 5.07.2021, respectiv cele privind revocarea trezorierului și stabilirea noii conduceri județene a partidului.”

În concluzie: Emilia Arcan, Florin Vornicu și Cristian Ticusan nu sunt prim-vicepreședinți ai organizației județene; Ovidiu Gavril nu este secretar general și nici Cristian Tihenea trezorier.” – este mesajul Mădălinei Ciubotaru

PUBLICITATE