Lupta unei femei din Neamț cu „taxele” nesimțite cerute de biserică

Pierderea unei ființe dragi, a unei rude sau al unui apropiat, rupe o parte din sufletul tău și uneori te marchează pe viață.

Dar ce te faci, când pe lângă suferința pe care trebuie să o duci, mai ai de suportat și umilința sau uneori bătaia de joc venită tocmai de la reprezentantul bisericii ce se presupune că ar trebui să ocrotească sufletele enoriașilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este cazul unei femei din județul Neamț care la o distanță de câteva zile a trăit o adevărată nenorocire, pierzându-și ambii părinți. – notează MESAJUL.ro

La începutul lui noiembrie, un accident rutier petrecut în localitatea Dobreni i-a luat viața unui bărbat nevinovat, iar la scurt timp și soția acestuia a pierdut lupta cu moartea pe patul de spital.

În firescul trist al lucrurilor, familia victimelor și-a ingropat creștinește părinții. Ca și când trauma sufletească nu a fost de ajuns, femeia a trebuit să suporte și bătaia de joc a preotului din comuna Bodesti, parohia Oșlobeni.

Pe lângă faptul că abia a dus la bun sfârșit slujba cu pricina, acesta i-a ”fixat” și taxele obligatorii pentru înmormântare.

La un prim calcul, doar „taxele” de la biserica din sat ajung la 2.150 de lei, fără a mai aduna banii puși în prosoape, punți, etc.”…

Citește continuarea articolului AICI

Lupta unei femei care și-a pierdut ambii părinți cu ”taxele” nesimțite cerute de popa din sat!

PUBLICITATE