Ludovic Orban, mesaj tranșant pentru liderul PNL Neamț: „Nu pot să accept așa ceva!”

Măsurile luate zilele trecute de organizația PNL Neamț au fost date ca exemplu negativ de președintele Ludovic Orban într-o reuniune a Consiliului Naţional al PNL ce a avut loc astăzi, 11 martie. Din Consiliul Naţional al PNL fac parte membrii BPN, parlamentari și europarlamentari, preşedinţii de consilii judeţene, primarii și liderii organizaţiilor judeţene ale partidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Discursul preşedintelui Ludovic Orban s-a încheiat cu un mesaj destul de tranşant la adresa deputatului Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ, cu privire la decizia de dizolvare a Organizaţiei Municipale PNL Piatra-Neamț.

Astfel, președintele Partidului Național Liberal a declarat că nu acceptă ca, la nivel județean, unii lideri să nu facă opoziție reală celor din PSD și mai ales să demită din funcția de președinte al organizației municipale primarul PNL.

Sunt un om blând, iubesc oamenii. Întotdeauna am preferat, în acțiunea politică, să conving, să-i determin pe oameni să facă ceea ce trebuie prin argumente. Nu mi-a plăcut niciodată să fiu sau să fim ascultați noi, conducerea, de frică. 

(…) Vreau să văd fiecare lider județean cum „dă cu parul” în președintele Consiliului Județean PSD, în prefectul PSD, în primarul PSD, în toți șefii de deconcentrate. Cine nu are puterea, să abandoneze de acum să lase pe altul mai puternic și mai curajos.

Nu-mi doresc să iau nicio măsură de sancționare a nimănui. DAR NICI NU POT SĂ ACCEPT ca unii SĂ DEMITĂ pe „nepusă masă” PRIMARI DE MUNICIPII aflați în funcție. Păi ce alt serviciu mai mare poți să faci PSD-ului într-un municipiu decât să demiți din funcția de președinte al organizației municipale primarul Partidului Național Liberal. Să terminăm cu astfel de prostii și să terminăm cu astfel de decizii care sunt luate fără nicio noimă.

Dialog, comunicare, solidaritate, sunt fundamentale și credeți-mă ce vă spun, nu o luați ca un avertisment: dar VOI LUA MĂSURILE care se impun pentru a avea garanția că PNL va câștiga alegerile.” – a fost mesajul lui Ludovic

Pentru cine vrea să înţeleagă, Ludovic Orban a fost destul de clar: Nu-mi doresc să iau nicio măsură de sancţionare a nimănui, DAR nici nu pot să accept ca unii să demită pe nepusă masă primari de municipii aflaţi în funcţie. Ce alt serviciu mai mare poţi să-i faci PSD într-un municipiu decât să-l demiţi din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale pe primarul PNL?”

PUBLICITATE