Ludovic Orban, huiduit la scenă deschisă în timpul unei vizite în județul Neamț (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a fost apostrofat și huiduit la scenă deschisă de câteva zeci de persoane de pe Valea Muntelui, în timp ce se afla într-o vizită electorală în județul Neamț.

După o întârziere de 2 ore, premierul Orban a mers pe sectorul de drum unde se lucrează de mai bine de un an la reabilitarea și asfaltarea tronsonului Bicaz-Poiana Teiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Lucrările au fost blocate 8 luni de zile deoarece guvernul PNL nu a mai vrut să mai aloce bani pentru această lucrare invocând motive care s-au dovedit într-un final a fi neadevărate.

Acesta a fost principalul motiv pentru care mai multe persoane l-au huiduit pe Ludovic Orban, în timp ce își ținea discursul, dar și pe Corneliu Mugurel Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, oamenii scandând „mincinoșii”, „hoții” și i-au amintit premierului că PNL ține blocat de mai bine de 8 luni cel mai important drum din zona Valea Muntelui – DN 15.

Evenimentul a avut loc în comuna Hangu, unde activul liberal s-a întâlnit cu mai mulți candidați PNL din zona Valea Muntelui.

Atât Orban cât și Mugurel Cozmanciuc au promis că vor termina drumul, acuzând în același timp că PSD că îl ține blocat, deși Guvernul nu a alocat nici până astăzi banii necesari terminării lucrării.

PUBLICITATE