Lucrări de reparație provizorii pe bulevardul Traian din Piatra-Neamț

În contextul condițiilor meteorologice dificile din ultima perioadă, care au agravat denivelările pe Bulevardul Traian din Piatra-Neamț, primarul Andrei Carabelea a solicitat o intervenție urgentă pentru asigurarea unor condiții optime de circulație.

Astfel, constructorul a început lucrările de reparație din această dimineață, utilizând o mixtură asfaltică specială pentru a acoperi și netezi denivelările apărute în balastul așternut anterior în șanțurile de pe carosabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reparațiile efectuate în intersecțiile de pe Bulevardul Traian sunt de natură provizorie și nu constituie lucrarea finală prevăzută în cadrul proiectului de modernizare a bulevardului.

„La solicitarea primarului Andrei Carabelea, constructorul a intervenit, din această dimineață, cu o mixtură asfaltică pe Bulevardul Traian pentru a asigura condiții bune de circulație în intersecții. Condițiile meteorologice din ultima perioadă au accentuat denivelările din balastul așternut anterior în șanțurile de pe carosabil.

Reparațiile care se efectuează sunt provizorii și nu reprezintă lucrarea finală de turnare a covorului asfaltic pe Bulevardul Traian din cadrul proiectul de modernizare. În paralel se prelevează probe pentru determinarea gradului de compactare a terenului.” – a transmis Primăria Piatra-Neamț

PUBLICITATE