Luat la bătaie de 4 indivizi pe o stradă din Piatra-Neamț

Un tânăr de 18 ani și un bărbat de 45 de ani, au fost introduși de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, fiind bănuiți că ar fi agresat fizic un alt bărbat din Piatra Neamț.

La data de 6 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 38 de ani a fost victima unei agresiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deplasați la fața locului, polițiștii au verificat aspectele sesizate, iar în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în timp ce bărbatul în cauză se afla pe o stradă din Piatra Neamț, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi fost agresat fizic de patru persoane cu vârste cuprinse între 16 și 45 de ani, suferind mai multe leziuni.

Cei în cauză au fost identificați de polițiști și conduși de polițiști la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, față de un tânăr de 18 ani și un bărbat de 45 de ani, din Piatra Neamț, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul acestei zile, cei în cauză urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE