Lotul ISU Neamț s-a calificat la etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă

În perioada 26 – 28.07.2017 s-a desfăşurat etapa a III-a(zonală) a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma punctajului obţinut la etapa zonală, desfăşurată în oraşul Tîrgu Ocna, lotul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al Județului Neamț s-a calificat la etapa a IV-a finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă.

Această etapă este programată să se desfăşoare la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „MIHAIL GRIGORE STURDZA” al judeţului Iaşi, în perioada 22 – 25.08.2017, la start fiind reunite unsprezece loturi din următoarele judeţe: Călăraşi, Bacău, Bihor, Bucureşti-Ilfov, Tulcea, Botoşani, Alba, Ialomiţa, Sibiu, Neamţ, Suceava şi din oficiu Iaşi fiind câştigătorii ediţiei 2016.

Concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă se organizează în fiecare an şi au ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă. 

 

PUBLICITATE