Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 8 iulie 2017

Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
în săptămâna 2 – 8 iulie 2017

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primăria Comunei Secuieni, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

  1. inspector, clasa I, gradul profesional principal la Compartimentul Urbanism şi Amenajarea Teritoriului;
  2. consilier, clasa I, gradul profesional asistent la Compartimentul Impozite şi Taxe Locale.

Detalii – AICI

Primăria Oraşului Târgu Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcței contractuale de execuție vacante, de referent debutant, studii medii  la Centrulde Informare şi Promovare Turistică din cadrul Primăriei Oraşului Târgu Neamţ.
Detalii – AICI

Poliția Locală a Municipiului Piatra-Neamț, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de conducere/execuție, vacante, după cum urmează:

  • Şef Birou Ordine Publică 2, Monitorizare Video, Baze de Date şi Dispecerat (funcție de conducere);
  • poliţist local, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Biroului Ordine Publică 1;
  • poliţist local, clasa III, grad profesional asistent din cadrul Biroului Ordine Publică 1 (2 posturi);
  • poliţist local, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Biroului Ordine Publică 2, Monitorizare Video, Baze de Date şi Dispecerat;
  • poliţist local, clasa III, grad profesional asistent din cadrul Biroului Ordine Publica 2, Monitorizare Video, Baze de Date şi Dispecerat (2 posturi).

Detalii – AICI

Primăria Comuna Păstrăveni, Judeţul Neamţ organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de consilier, gradul IA, în cadrul Compartimentului cadastru.
Detalii – AICI

Primăria Comunei Ceahlău, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

  1. consilier, clasa I, grad profesional principal Compartimentul Contabilitate, Buget-Finanţe, Taxe şi Impozite;
  2. referent, clasa III, grad profesional debutant Compartimentul Asistenţă Socială, Protecţie Socială şi Autoritate Tutelară.

Detalii – AICI

Primăria Comunei Ion Creangă, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante, de agent de mediu.
Detalii – AICI

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist debutant pentru Compartiment Endocrinologie.
Detalii – AICI

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist debutant pentru Secţia Obstetrică Ginecologie.
Detalii – AICI

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor necalificat – manipulant pentru Serviciul Aprovizionare.
Detalii – AICI

Primăria Comunei Vânători Neamț, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Biroul Juridic, Registrul Agricol – Cadastru, Urbanism – Transport Taxi.
Detalii – AICI

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist debutant pentru Secţia Neonatologie.
Detalii – AICI

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist debutant pentru Unitatea de Transfuzii Sânge.
Detalii – AICI

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist debutant pentru Secţia Pediatrie.
Detalii – AICI

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist debutant pentru Bloc Operator.
Detalii – AICI

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de registrator medical debutant, 1/2 normă (4 ore pe zi) – pentru Compartiment O.R.L..
Detalii – AICI

Instituția Prefectului Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier juridic grad asistent în cadrul Serviciului verificarea legalităţii actelor, contencios administrativ şi procese electorale – Compartimentul reprezentare în instanţe şi fond funciar.
Detalii – AICI

Agenţia pentru Protecţia Mediului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Serviciului Avize, Acorduri, Autorizaţii.
Detalii – AICI

Vezi și Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 1 iulie 2017

PUBLICITATE