Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 5 noiembrie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 5 noiembrie 2016

SONDAJ

Cu ce candidat veți vota la alegerile prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, judeţul Neamţ organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de asistent medical generalist debutant.
Detalii -> AICI

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi  Protecţia Copilului Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior, Compartiment de Achiziţii Publice şi Contractare Servicii Sociale.
Detalii -> AICI

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, astfel:
inspector, clasa I, grad profesional superior;
inspector, clasa I, grad profesional superior.
Detalii -> AICI

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi  Protecţia Copilului Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:
Biroului juridic-contencios şi relaţii publice:
consilier juridic, clasa I, grad profesional superior;
inspector, clasa I, grad profesional principal;
inspector, clasa I, grad profesional asistent.
Detalii -> AICI

Direcţia de Asistenţă Socială Piatra Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer, în cadrul Compartimentului Achiziţii Publice, Logistică, PSI.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Dămuc, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere vacante, de administrator public – din cadrul Primăriei Comunei Dămuc.
Detalii -> AICI

Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție temporar vacante, de asistent medical debutant (PL) la UPU – SMURD.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Alexandru cel Bun, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie vacantă, de consilier juridic, gradul II, în cadrul Consiliului Local al Comunei Alexandru cel Bun.
Detalii -> AICI

Direcţia de Administrare a Parcului Naţional Ceahlău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacantă, de şef birou.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Țibucani, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel:
Consilier debutant din cadrul Compartimentului Asistenţă Socială,
Referent (cadastru), din cadrul Compartimentului Registrul Agricol.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială Comuna Costişa, județul Neamț,  organizează concurs pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de secretar.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială, comuna Ion Creangă, judeţul Neamţ organizează concurs pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator financiar-contabil.
Detalii -> AICI

Complexul Muzeal Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de conducere, vacante, de director adjunct (marketing).
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Borleşti, judeţul Neamţ organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, după cum urmează:
inspector de specialitate debutant – Compartiment Registru Agricol şi Cadastru;
inspector de specialitate II – Serviciul Public dc Asistenţă Socială;
inspector de specialitate II şi inspector dc specialitate I – Compartiment Implementare Proiecte;
referent I – Compartiment Urbanism, Amenajarea Teritoriului şi Protecţia Mediului;
referent – Bibliotecă comunală
Detalii -> AICI

D.M.B.
PUBLICITATE
loading...