Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 5 februarie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 5 februarie 2017

SONDAJ

Cu ce candidat veți vota la alegerile prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

Primăria Comunei Bahna, Judeţul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă din cadrul aparatului de specialitate al primarului, de  referent,  clasa  I,  grad profesional asistent, din  cadrul  Compartimentului financiar contabil.
Detalii -> AICI

Colegiul Tehnic „Danubiana” din Roman, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractuale de execuție, de:
– îngrijitor pe perioadă determinată;
– muncitor calificat în meseria de instalator (instalator apă şi canalizare, reţele termice şi sanitare) pe perioadă nedeterminată.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Vânători Neamț, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic – Compartimentul Poliţia Locală -Vânători Neamţ.
Detalii -> AICI

Primăria Municipiului Roman, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie, vacante, după cum urmează:
– inspector I debutant la Compartimentul verificare şi monitorizare contracte;
– inspector I superior la Serviciul Buget contabilitate.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială Nr. 5, Piatra Neamţ, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de:
– bucătar;
– îngrijitor grupă preşcolari (2 posturi).
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Ion Creangă, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:
– consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartiment financiar contabilitate impozite şi taxe locale, achiziţii publice;
– referent, clasa III, grad profesional asistent – Compartimentul stare civilă.
Detalii -> AICI

Colegiul Tehnic „Ion Creangă”, cu sediul în Târgu-Neamţ, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator patrimoniu.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Bârgăuani, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:
– muncitor calificat – fochist;
– muncitor necalificat,
Detalii -> AICI

Direcția Regională de Statistică Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacantă, de referent IA (3 posturi).
Detalii -> AICI

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale, temporar vacante de asistent registrator principal, gradul II la Biroul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Roman, pentru implementarea Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară (PNCCF).
Detalii -> AICI

Colegiul Tehnic „Petru Poni” din Municipiul Roman, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de bucătar.
Detalii -> AICI

D.M.B.
PUBLICITATE
loading...