Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 28 ianuarie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 28 ianuarie 2017

SONDAJ

Cu ce candidat veți vota la alegerile prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Taşca, judeţul Neamţ.
Detalii -> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacante, de asistent medical debutant (PL), la Secţia Ortopedie şi Traumatologie.
Detalii -> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacante, de asistent medical debutant (PL) la la Secţia Urologie.
Detalii -> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacante, de asistent medical (PL), la Chirurgie Generală.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială Nicolae Iorga, Pângăraţi, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de muncitor.
Detalii -> AICI

Primăria Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie, vacante, de muncitor calificat IV (2 posturi) la Serviciul Voluntar pentru situaţii de urgenţă, SSM, protecţie civilă – Formaţia de intervenţie situaţii de urgenţă.
Detalii -> AICI

Primăria Municipiului Piatra-Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de inspector debutant (3 posturi) din cadrul aparatului de specialitate al primarului Serviciul, Comunicare şi Management Integrat, Compartiment Informare şi Promovare Turistică.
Detalii -> AICI

Primăria Municipiului Piatra-Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante după cum urmează:
– inspector, clasa I, grad profesional superior, Direcţia Dezvoltare Implementare Programe, Serviciul de Implementare a Proiectelor;
– inspector, clasa I, grad profesional superior, Serviciul Patrimoniu, Autorizări Transport, Compartimentul Autorizări Comerciale şi Transport.
Detalii -> AICI

Primăria Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacantă de șef birou, la Biroul Insolvență din cadrul Direcției Impozite și Taxe Locale.
Detalii -> AICI

Colegiul Tehnic „Miron Costin”, Roman, judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, de:
– îngrijitor – 3 posturi;
– administrator patrimoniu.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială „Vasile Mitru”, Comuna Taşca, Judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator financiar.
Detalii -> AICI

D.M.B.
PUBLICITATE
loading...