Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 20 mai 2017

Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 20 mai 2017

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primăria Comunei Dragomireşti, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, astfel:
Consilier clasa I, grad profesional debutant, compartimentul asistenţă socială;
Consilier clasa I, grad profesional asistent compartimentul cadastru şi urbanism
Detalii – AICI

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de promovaree pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de director executiv – Direcţia Economică din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Piatra Neamţ, judeţul Neamţ.
Detalii – AICI

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional superior – A.J.O.F.M. Neamţ.
Detalii – AICI

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de asistent medical generalist cu studii superioare pentru Substaţia Târgu Neamț.
Detalii – AICI

Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de îngrijitor la patul bolnavului (2 posturi).
Detalii – AICI

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de:
îngrijitor în cadrul Centrului Social Pietricica;
îngrijitor în cadrul Serviciului pentru Educaţie Timpurie Antepreşcolară.
Detalii – AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacante de registrator medical debutant (M) la Ortopedie şi Traumatologie.
Detalii – AICI

Primăria Municipiului Piatra Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor treapta I – Serviciul Administrare Patrimoniu, Autorizări şi Transport.
Detalii – AICI

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacantă, de inspector, grad profesional superior – Compartiment Medierea Muncii, Consiliere, Orientare şi Formare Profesională – ALOFM Roman.
Detalii – AICI

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de arhivar din cadrul Compartimentului Achiziţii Publice – Investiţii – Patrimoniu – Administrativ.
Detalii – AICI

Primăria Municipiului Roman, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie, vacante, după cum urmează:
consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant – Biroul juridic contencios;
inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul verificare și monitorizare contracte.
Detalii – AICI

Primăria Comunei Botești, Județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de referent, clasa III, grad profesional asistent- Biroul Contabilitate, Taxe și Impozite.
Detalii – AICI

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Roman, județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical generalist.
Detalii – AICI

Administraţia Bazinală de Apă Siret prin Sistemul de Gospodărire a Apelor din Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel:
agent hidrotehnic: 2 posturi;
mecanic utilaj terasier-deservent: 2 posturi.
Detalii – AICI

Primăria Municipiului Piatra-Neamț, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior- Direcția Urbanism și Cadastru, Serviciul Urbanism și Autorizări Construcții, Compartiment Urbanism.
Detalii – AICI

PUBLICITATE