Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 17 martie

Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 17 martie 2017

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primăria Comunei Cordun, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie, vacante de arhivar.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Rediu, Judeţul Neamț, organizează concurs de recrutare în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de inspector debutant.
Detalii -> AICI

Primăria Municipiului Piatra-Neamț, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior- Direcția Dezvoltare Implementare Programe, Serviciul Planificare, Monitorizare.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială Comuna Costişa, județul Neamț, organizează concurs pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de îngrijitor – jumătate de normă.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Cordun, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie, vacante de muncitor calificat.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Ion Creangă, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor contractuale de execuție vacante, după cum urmează:
administrator public al Comunei Ion Creangă, post vacant, studii superioare, durată determinată cu contract de management, normă întreagă, în cadrul Compartimentului Administrator public;
administrator cămin cultural, din cadrul Compartimentului Cămine Culturale, studii medii, pe durată nedeterminată cu contract individual de muncă, normă întreagă.
Detalii -> AICI

Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de spălătoreasă.
Detalii -> AICI

Unitatea Militară 01147 Roman, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de personal civil contractual, de muncitor necalificat II – fără sporuri, la Căminul militar de garnizoană (50-100 locuri).
Detalii -> AICI

Liceul Tehnologic, Comuna Petricani, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de fochist.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Ion Creangă, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractuale de conducere, vacante de şef serviciu al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.
Detalii -> AICI

Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida”, cu sediul în Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de laborant II.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Poienari, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de referent impozite şi taxe locale, cu atribuţii de operator rol, grad profesional asistent, clasa III.
Detalii -> AICI

Liceul Tehnologic, Comuna Petricani, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de îngrijitor (2 posturi).
Detalii -> AICI

Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție temporar vacante, de îngrijitoare (G), în cadrul B.U.I.
Detalii -> AICI

Clubul Sportiv Ceahlăul Piatra-Neamț, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de execuție contractuale, vacante, de antrenor – Secţia Lupte greco-romane.
Detalii -> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacante, de asistent medical debutant (PL) la Secţia Ortopedie şi Traumatologie.
Detalii -> AICI

Liceul de Arte „Victor Brauner”, Piatra-Neamţ, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de paznic.
Detalii -> AICI

Primăria Oraşului Bicaz, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de şef serviciu din cadrul Serviciului de Urgenţă Voluntar.
Detalii -> AICI

PUBLICITATE