Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 17 decembrie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 17 decembrie 2016

Şcoala Gimnazială Nr. 8 Piatra-Neamţ, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacante de îngrijitor.
Detalii -> AICI

Centrul Judeţean de Excelenţă Neamţ din Piatra-Neamţ, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de secretar II, administrator financiar I şi informatician.
Detalii -> AICI

Complexul Muzeal Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, astfel:
muzeograf (botanică) debutant S – Muzeul de Ştiinţe Naturale Piatra Neamţ;
referent de specialitate III S;
muzeograf debutant S – Centrul Internaţional de Cercetare a Culturii Cucuteni;
muzeograf debutant – Muzeul Cetatea Neamţ;
gestionar-custode debutant M – Muzeul Cetatea Neamţ;
supraveghetor – Muzeul Cetatea Neamţ;
gestionar custode II M – Muzeul de Etnografie Piatra-Neamţ.
Detalii -> AICI

Agenția pentru Protecția Mediului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Calitatea Factorilor de Mediu.
Detalii -> AICI

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice, de conducere, vacante, director general – Direcţia Generală Buget Finanţe din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului judeţean Neamţ.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Vânători Neamț, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, după cum urmează:
muncitor calificat IV – Compartimentul Apă-Canal;
paznic – Centrul de zi – Vânători Neamţ;
îngrijitor social (femeie serviciu) – Centrul de zi – Vânători Neamţ.
Detalii -> AICI

D.M.B.