Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 16 iulie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 16 iulie 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de  referent, treapta I.
Detalii -> AICI


Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de director executiv adjunct economic şi control pe teren din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Județean Neamț.
Detalii -> AICI


Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de conducere, vacante, de şef birou gradul II – Biroul de Înregistrare Sistematică.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Borleşti, judeţul Neamţ organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de șofer Compartiment Administrativ, Gospodărire Comunală, Întreţinere şi Pază.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Bicazu Ardelean, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de Ghid de turism în cadrul Compartimentului Turism.
Detalii -> AICI


Consiliul Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Unităţii de Implementare a Proiectelor, Direcţia Proiecte şi Programe de Dezvoltare Judeţeană.
Detalii -> AICI


Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, judeţul Neamţ organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiilor contractuale de execuție, temporar vacante, astfel:
asistent medical generalist debutant, în cadrul Secţiei Pneumologie I.
îngrijitor la patul bolnavului, în cadrul Secţiei Pneumologie I.
Detalii -> AICI


Spitalul de Psihiatrie „Sf. Nicolae” din Roman, Județul Neamț anunţă organizarea unui concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie, vacante, astfel:
îngrijitor, 2 posturi;
muncitor necalificat (supraveghetor bolnavi psihici), 2 posturi;
brancardier, 2 posturi.
Detalii -> AICI

PUBLICITATE