Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 15 aprilie 2017

Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 15 aprilie 2017

Primăria Comunei Petricani, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de şofer microbuz, în cadrul Compartimentului personal deservire.
Detalii -> AICI

Liceul Teologic „Episcop Melchisedec”, Roman, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de îngrijitor clădiri (femei).
Detalii -> AICI

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, la Serviciul strategii, proiecte, coordonare, control şi incluziune socială, după cum urmează:
– 1 post inspector de specialitate, grad profesional I;
– 1 post inspector de specialitate, grad profesional II;
– 1 post inspector de specialitate, grad profesional II.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Pângaraţi, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de:
• inspector de specialitate la – Compartiment Administraţie Publică;
• referent I – Compartiment Administraţie Publică;
• referent II – Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.
Detalii -> AICI

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de arhitect şef al judeţului Neamţ.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială Nr. 5, Piatra-Neamţ, Judeţul Neamţ, organizează concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor-bucătar.
Detalii -> AICI

Serviciul Public Salvamont Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţii contractuale de execuţie, vacante de:
– salvator montan, gradul II, studii superioare;
– referent debutant, studii medii;
– muncitor calificat, gradul IV, studii generale
Detalii -> AICI

Primăria Roman organizează concurs pentru ocuparea/promovarea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie/conducere vacante, după cum urmează:
I. de ocupare, pe perioadă nedeterminată, a 2 posturi contractual vacante de muncitor, gradul I din cadrul Direcţiei Servicii Edilitare Roman la Formaţia Lucrări Iluminat Public şi Instalaţii Electrice.
II. de promovare în funcţia de conducere de şef-formaţie, treapta II, la Formaţia MHC din cadrul Direcţiei Servicii Edilitare Roman.
Detalii -> AICI

Casa Județeană de Pensii Neamț, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional principal în cadrul Biroului Comunicare, Relaţii Publice şi Informatică.
Detalii -> AICI

PUBLICITATE