Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 15 aprilie 2017

Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 15 aprilie 2017

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primăria Comunei Petricani, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de şofer microbuz, în cadrul Compartimentului personal deservire.
Detalii -> AICI

Liceul Teologic „Episcop Melchisedec”, Roman, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de îngrijitor clădiri (femei).
Detalii -> AICI

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, la Serviciul strategii, proiecte, coordonare, control şi incluziune socială, după cum urmează:
– 1 post inspector de specialitate, grad profesional I;
– 1 post inspector de specialitate, grad profesional II;
– 1 post inspector de specialitate, grad profesional II.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Pângaraţi, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de:
• inspector de specialitate la – Compartiment Administraţie Publică;
• referent I – Compartiment Administraţie Publică;
• referent II – Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.
Detalii -> AICI

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de arhitect şef al judeţului Neamţ.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială Nr. 5, Piatra-Neamţ, Judeţul Neamţ, organizează concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor-bucătar.
Detalii -> AICI

Serviciul Public Salvamont Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţii contractuale de execuţie, vacante de:
– salvator montan, gradul II, studii superioare;
– referent debutant, studii medii;
– muncitor calificat, gradul IV, studii generale
Detalii -> AICI

Primăria Roman organizează concurs pentru ocuparea/promovarea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie/conducere vacante, după cum urmează:
I. de ocupare, pe perioadă nedeterminată, a 2 posturi contractual vacante de muncitor, gradul I din cadrul Direcţiei Servicii Edilitare Roman la Formaţia Lucrări Iluminat Public şi Instalaţii Electrice.
II. de promovare în funcţia de conducere de şef-formaţie, treapta II, la Formaţia MHC din cadrul Direcţiei Servicii Edilitare Roman.
Detalii -> AICI

Casa Județeană de Pensii Neamț, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional principal în cadrul Biroului Comunicare, Relaţii Publice şi Informatică.
Detalii -> AICI

PUBLICITATE