Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 11 martie

Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 11 martie 2017

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Dochia, judeţul Neamţ.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială Domnească „Grigore Ghica-Vodă” Târgu Nemț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de spălătoreasă.
Detalii -> AICI

Comuna Oniceni, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de șofer (2 posturi).
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială din Comuna Făurei, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor.
Detalii -> AICI

Primăria Municipiului Roman, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie, vacante din cadrul Direcţiei Servicii Edilitare Roman, de:
muncitor necalificat la Formaţia întreţinere sere şi spaţii verzi (4 posturi);
muncitor IV la Formaţia administrare parcuri;
muncitor IV la Formaţia administrare parcuri.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Borleşti, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:
Auditor II – Compartiment Auditor;
Inspector de specialitate I – Compartiment Implementare Proiecte;
Muncitor calificat II – Compartiment Administrativ, Gospodărire Comunală, Întreţinere şi Pază.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Ghindăoani, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de paznic (2 posturi).
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială Numărul 5, cu sediul în Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de bucătar.
Detalii -> AICI

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de secretar al oraşului Bicaz, judeţul Neamţ.
Detalii -> AICI

Primăria Municipiului Piatra Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de consilier grad IA – Direcţia Administrativă.
Detalii -> AICI

Direcţia de Asistenţă Socială Roman organizează concurs de ocupare pentru perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale vacante, de execuţie, după cum urmează:
asistent medical la Centrul rezidenţial pentru persoane vârstnice – Casa Bunicilor;
infirmier la Centrul rezidenţial pentru persoane vârstnice – Casa Bunicilor.
Detalii -> AICI

Casa Județeană de Pensii Neamț, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei publice de execuţie, temporar vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional superior din cadrul Biroului Comunicare, Relaţii Publice şi Informatică.
Detalii -> AICI

PUBLICITATE