Locuință distrusă de flăcări în Neamț. Un bărbat a ajuns la spital (FOTO)

Noapte de coșmar pentru un bărbat din Neamț: locuința sa a fost cuprinsă de flăcări, lăsându-l fără un acoperiș deasupra capului. Pompierii s-au luptat ore în șir pentru a stinge incendiul care a devastat casa.

Un bărbat din comuna Icușești a fost lovit de o tragedie în toiul nopții, când un incendiu a izbucnit la locuința sa. Pompierii din SVSU Icușești și Detașamentul Roman au fost solicitați să intervină urgent la ora 01:15 pentru a stinge flăcările ce amenințau întreaga structură a casei și riscau să se propage și la vecini.

„În această noapte, la ora 01:15, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Icușești pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Icușești și Detașamentul de pompieri Roman.
Incendiul se manifesta generalizat atât în interiorul cât și la acoperișul casei, existând posibilitatea propagării la vecinătăţi. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.” – a transmis ISU Neamț

Incendiul, care s-a manifestat atât în interiorul locuinței cât și la acoperișul acesteia, a necesitat eforturi considerabile din partea echipelor de intervenție. Proprietarul locuinței, un bărbat în jurul vârstei de 50 de ani, a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și la cap. Acesta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD și ulterior a fost transportat la Centrul de Primiri Urgențe al spitalului din Roman.

Investigațiile preliminare indică faptul că incendiul ar fi fost cauzat de jarul căzut din sistemele de încălzire.

„Proprietarul locuinței, un bărbat de aproximativ 50 de ani a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD deoarece a suferit ușoare arsuri la nivelul membrelor superioare și la cap, după care a fost transportat la CPU Roman.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzire.” – au mai precizat pompierii

PUBLICITATE