Livrare specială în Spania: COMES S.A. îmbunătățește producția de cafea solubilă cu tehnologie eco-friendly

COMES S.A. își continuă misiunea de a promova soluții sustenabile în industriile consumatoare de gaze și se impune ca un partener de încredere pentru companiile agroalimentare ce doresc să își minimizeze impactul asupra mediului.

Compania nemțeană face un pas important în reducerea amprentei de carbon la nivel global, cu o nouă livrare de boiler generator de abur în Spania, destinat producției de cafea solubilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Prin implementarea instalațiilor de energie bazate pe tehnologia VYNCKE, COMES S.A. oferă o soluție eficientă pentru producerea de gaze curate fierbinți, folosind un amestec de combustibili din biomasă.

Această abordare inovatoare a fost deja adoptată de unul dintre cei mai mari producători de alimente și băuturi din Germania, care a investit în 2023 într-o centrală termică în cogenerare pe biomasă echipată cu tehnologia furnizată de COMES S.A.

Într-un demers recent, COMES S.A. a finalizat producția unui boiler generator de abur destinat unui site de producție a cafelei solubile din Spania.

„Astăzi, industriile consumatoare de gaze transformă mai mult de 95% din deșeurile pe care le generează în resurse.

Instalațiile noastre de energie, tehnologie VYNCKE, pot produce gaze curate fierbinți, fiind proiectate pentru a permite arderea unui amestec de combustibili din biomasă.

De câțiva ani, companiile agroalimentare lucrează cu astfel de centrale energetice.

Unul dintre cei mai mari producători de alimente și băuturi din Germania a investit, în 2023, într-o centrală termică în cogenerare pe biomasă cu echipamente din COMES S.A.

Zilele acestea, livrăm un boiler generator de abur în Spania către un site care produce cafea solubilă.” – a transmis compania

Acest boiler impresionant are o greutate totală de 25 de tone, iar transportul s-a realizat în condiții speciale, datorită dimensiunilor și greutății sale considerabile.

„Boilerul de abur are în total 25 tone, dintre care 10 tone cântărește fasciculul tubular interior, și este compus din partea de convecție JNO și camera de întoarcere. Utilajul măsoară 3,000 mm înălțime și 9,000 mm lungime, fiind transportat rutier în condiții speciale.” – au precizat reprezentanții companiei

Această realizare subliniază angajamentul COMES S.A. de a sprijini tranziția industriilor către o nouă eră a eficienței energetice și a reducerii amprentei de carbon. Prin promovarea investițiilor în centrale energetice pe biomasă, COMES S.A. contribuie activ la dezvoltarea unui viitor mai verde și mai sustenabil.

PUBLICITATE