Liviu Harbuz, noul vicepreședinte al PNL Neamț (VIDEO)

Doctorul Liviu Harbuz a devenit membru PNL Neamț și, totodată, a fost numit vicepreședinte al filialei județene.

Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de președintele PNL Neamț, George Lazăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Mă bucur că domnul doctor Liviu Harbuz a ales să facă parte din echipa Partidului Național Liberal.

E un om cu valoare și cu valori liberale profunde, e un prieten bun și un om care a demonstrat atât în viața politică cât și în cea profesională că face performanță sau tinde spre performanță.

Liviu Harbuz este vicepreședinte în urma deciziei pe care am luat-o astăzi în cadrul Biroului Politic Județean Neamț.” – a declarat George Lazăr.

Și senatorul Eugen Țapu-Nazare l-a felicitat pe „prietenul Liviu Harbuz” pentru acest pas.

„Îl cunosc de 54 de ani, am fost vreo 10 ani colegi de bancă și vă pot spune că, pe lângă faptul că care o meserie liberală, îi curge prin vene liberalism.

Întotdeauna, indiferent de faptul că a fost în PSD, a avut poziții de dreapta, a fost liberal și și-a exprimat deschis opiniile.

Noua construcție care a început în PNL Neamț va aduce cu adevărat plusvaloare” – a spus Eugen Țapu-Nazare.

Liviu Harbuz este născut pe 18 iunie 1962 în Piatra Neamț. Este de profesie medic veterinar, doctor în ştiinţe, domeniul medicină veterinară. A fost membru PSD timp de 16 ani și deputat PSD Neamț în perioada 2012-2016. Începând din 2018, a fost coordonatorul filialei Neamț a Pro România, partid sub care a candidat la alegerile locale din 2020 pentru funcția de primar. În urmă cu o lună de zile, pe 10 august, Liviu Harbuz a fost revocat din calitatea de coordonator al Pro România Neamț.

„Astăzi m-am alăturat echipei liberale pentru că Partidul Național Liberal se confruntă cu foarte multe provocări și are o misiune foarte grea, cea de a guverna la nivel național dar și local.

Cred că echipa trebuie întărită, iar aportul meu va fi conform pregătirii și experienției pe care o am.

Sper să aducă plusvaloare Partidului Național Liberal și mai sper ca împreună să putem răspunde la provocările cu care se confruntă astăzi țara.

Sunt fericit să fiu astăzi alături de echipa PNL și alături de prietenii mei pentru că atașamentul meu față de valorile liberale mi-au oferit posibilitatea ca de-a lungul timpului să îmi fac prieteni foarte mulți în Partodul Național Liberal.” – a transmis Liviu Harbuz

Tot în cadrul conferinței de astăzi, liderii PNL Neamț au discutat despre criza politică de la nivel național, dar și despre situația schimbării celor doi subprefecți.

PUBLICITATE