Deputatul Harbuz, candidatul PSD la primăria Piatra Neamț, limbaj suburban pe pagina de Facebook


 10268717_837398126386684_9032049603789984318_nDeputatul Liviu Harbuz, candidatul PSD la primăria Piatra Neamț, și-a ieșit din fire după ce a început să răspundă comentariilor unui videoclip electoral de pe pagina publică de Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incidentul s-a produs duminică, 20 martie, când Liviu Harbuz a postat pe pagina de Facebook un videoclip electoral în care susținea că dorește să facă un poligon pentru sporturi auto în Piatra Neamț. Nu a avut parte numai de laude ci şi de critici, unele dintre acestea făcându-l pe deputat să adopte un limbaj suburban:


Carmen Gav Stiti cand am sa ma intorc? V-am studiat declaratia de avere. Cand am sa am casa de vacanta plus apartament in Bucuresti…cateva apartamente in Austria(3 mai exact) cateva ceasuri de minim 10.000 de euro…si multe alte conturi in valoare de cateva sute de mii de euro. Cum se face ca nu aveti nicio locuinta in Piatra-Neamt…si totusi candidati pt functia de primar?!? Am impresia ca v-ati cam ratacit…
Liviu Harbuz Liviu Harbuz Pentru cultura ta generala, IMBECILO, am casa in care au trait parintii mei, in care inca mai traieste tatal meu…

Adrian Olariu O veche vorba „cu o floare nu se face primavara” si nici cu o nota plătită la irish Cafe tinerilor pentru o plimbare in poligon nu se câștiga voturi. Încercați o masa la Artist domnul Harbuz, poate aveți alta convingere 

Liviu Harbuz Liviu Harbuz O masa la Artist este specialitatea lui Chitic. Daca voiai sa iti platesti nota, nu te oprea nimeni. Ma intereseaza in continuare unde ti-ai facut freza aia smechera.


Cristi Popescu Cat e intrarea? De ce nu faceti apoi sa va laudati? Cat ati platit pentru „tinerii” care au defilat? Regia, regia, cat a costat?

Liviu Harbuz Liviu Harbuz Cristi Popescu, nu vrei sa te intalnesti cu mine sa te „platesc” putin? Pentru ca sunt convins ca ai un pret foarte mic…


Berea Marius Numai la alegeri vă aduceți aminte de toate, mincinoșilor!

Liviu Harbuz Liviu Harbuz Puisor, te-ai trezit? Vin alegerile si tu nu o sa ai timp sa ma votezi pentru ca esti prea ocupat sa te uiti la filmulete pentru adulti.


Schifirnet Mihai Iara vrăjeala Iara

Liviu Harbuz Liviu Harbuz Prietene, mergi la Manastire (oricare) si te exorcizeaza. Asta o sa te ajute. Vrajitoria a fost solutionata de Biserica Ortodoxa. Daca nu ai aflat, aliniaza-te


Liviu Foltea si nu te mai opri

Liviu Harbuz Liviu Harbuz Vino tu, smechere, frustrat pana in maduva oaselor sa salvezi Moldova. Daca iti iese, eu te sprijin sa fii primar unde vrei tu. Asta daca termini cursul de geografie.


Caia Ciprian Bai prietene senatorul psd -ist al lui Peste….asta are nevoie Piatra Neamt-ul?Critici!ok!dar ce ati facut voi ?NIMIC!Nici macar greseli din care sa invatati!Stii ce sa faci domnule ales?sa opresti importurile de alimente care exista sau se pot produce si in Romania,sa interzici vanzarea de teren chiar si pentru o casa catre cetateni straini ca altii au murit pentru pamantul ala ca sa nu trebuiasca sa ne cumparam de la altii

Liviu Harbuz Liviu Harbuz Mai pestisor, te-a afectat incalzirea globala provocata de PSD? Trage aer adanc in piept si voteaza tu cu idolii tai care chiar sunt preocupati de desertificarea Romaniei.


Stefan Dutu Morosanu N-ai nume de lider,n-ai fata de lider,n-ai comportamentul unui lider,nu prezinti incredere,nu pari a fi cu nimic mai diferit fata de nimicul din politica. Ba iti dai aiere de smardoi in fata unui om care s-a adresat,zic eu,politicos. Smardoi cu fata de profesor de matematica,pari a fi un sarlatan.(eticheta ti-ai pus-o singur) Salutari de la Iasi.

Liviu Harbuz Liviu Harbuz Stefan Dutu Morosanu, cum ai fi vrut sa ii raspund unui pitecantrop? Nu am nevoie de votanti ca tine!


Surse din PSD Neamț s-au declarat nemulțumite de ieșirea lui Liviu Harbuz și regretă comentariile făcute de acesta pe Facebook. Mai mult de atât, aceleași surse susțin că anumiți tineri din echipa de campanie a deputatului sunt de acord cu această abordare pe care o consideră că „prinde la tineri”.

Ieșirea deputatului a fost sancționată și într-un videoclip postat pe Facebook, o parodie la comentariile „de cartier” ale acestuia:

 

sursa foto: Facebook

PUBLICITATE