Liviu Dragnea, la DNA. Susținătorii l-au așteptat cu aplauze. Printre ei Arsene, Șerban și Rotaru

ACTUALIZAREPreședintele PSD, Liviu Dragnea, urmărit penal pentru 5 infracţiuni

Liviu Dragnea s-a prezentat în această dimineață (13 noiembrie) la DNA. Aproximativ 50 de membri de partid s-au adunat la DNA încă din jurul orei 8:00. Liderul PSD a fost primit cu aplauze de către aceştia.

Printre cei care au venit la DNA să îl susţină pe Dragnea se află președintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, secretarul general al PSD, Marian Neacșu, dar și vicepremierul Paul Stănescu.

În imagini se poate observa că județul Neamț nu s-a lăsat mai prejos și a trimis cel puțin trei reprezentanți pentru a-l susține pe Liviu Dragnea: șeful PSD Neamț și președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, deputatul PSD Neamț Ciprian Șerban și deputatul PSD Neamț Alexandru Rotaru.

Conform unor surse Digi24, Dragnea a fost chemat în calitate de suspect, iar dosarul vizează activitatea firmei TelDrum.

Foto: Ionel Stoica / Facebook
loading...

4 comments

  1. Gura- casca. Vor sa se obisnuiasca si ei cu DNA.

  2. Asta face presedintele CJ Neamt in timpul programului de munca? Nu cred ca prezenta sa acolo are vreo legatura cu apararea intereselor cetatenilor din Neamt. In timpul liber poate sa faca ce doreste, dar in timpul programului, cand este platit din banii nostri nu are ce cauta acolo. Sa ne prezinte cererea de concediu pentru ziua de azi, sau mai bine..direct demisia.

  3. hotii la hoti trag…

    vine DNA-ul acu si peste ei, si vor sa stie pe acolo intrarile prin fata, si iesirile catre dube prin spate :D

  4. Sa le fie rusine….

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*