Lista cu cei peste 300 de elevi din județul Neamț care îşi vor cumpăra un calculator prin programul Euro 200

Peste 300 de elevi din județul Neamț primesc în acest an echivalentul a sumei de 200 de euro, destinat achiziţiei de calculatoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că elevii şi studenţii din învăţământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maximum 150 lei pe membru de familie pot primi bonuri în  echivalent 200 de euro, pentru a-şi cumpăra calculatoare.

Distribuirea bonurilor pentru achiziţionarea de calculatoare are termen-limită data de 30 iulie, iar achiziţia propriu-zisă se va putea face până la 31 august.

„Euro200”  este programul național care vine în sprijinul elevilor și studenților cu posibilități financiare reduse în vederea achiziţionării de calculatoare. Programul „Euro 200” se derulează începând cu anul 2004, în baza Legii nr. 269/2004, obiectivele sale fiind stimularea achiziţionării de computere prin acordarea unor ajutoare financiare stabilite pe criterii sociale, respectiv crearea de competenţe în utilizarea mijloacelor IT & C.

Vezi lista elevilor din județul Neamț – AICI

PUBLICITATE