Lifting facial și cervical minim invaziv: Morpheus8 & FaceTite

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dr. Costel Dobre, medic specialist Chirurgie plastică, Microchirurgie reconstructivă și Estetică, Arcadia

Astăzi, pacienții pot beneficia de cele mai moderne metode de tratamente minim invazive datorită dezvoltării noilor tehnologii asistate de radiofrecvență, care oferă proceduri sigure și extrem de eficiente prin simplitate și rezultate puternic vizibile.

Ce este Morpheus8?

Morpheus8 este un dispozitiv fracționat de remodelare adipoasă subdermică, cu 24 de pini cu adâncime de penetrare dermică programabilă, care coagulează grăsimea și contractă țesutul conjunctiv, transformând aspectul îmbătrânit al pielii într-unul fin și întinerit.

Combinația de tehnologii FaceTite și Morpheus8 strânge pielea oferind fermitate, tonus și remodelează grăsimea subdermică a feței oferind cea mai recentă alternativă pacienților care nu doresc o intervenție chirurgicală extensivă de lifting cervico-facial sau care doresc doar să arate mai bine, natural, într-un timp scurt și cu recuperare rapidă.

Ce este FaceTite?

FaceTite utilizează energia termică minim invazivă cu radiofrecvență, care permite contracția pielii și topirea grăsimii subdermice, conturarea feței și a gâtului, proceduri care anterior puteau fi obținute doar prin intervenție chirurgicală.

Beneficiile FaceTite și Morpheus8

FaceTite și Morpheus8 tratează eficient la nivelul feței și gâtului orice zonă mică cu piele laxă și/sau exces de grăsime, cum ar fi bărbia dublă, linia mandibulară, pomeții proeminenți, zona perioculară- cearcănele, buza superioară – riduri tip ”barcode”, oferind un lifting facial natural și nechirurgical. Rezultatele sunt imediate, dar mai vizibile la aproximativ 3-6 luni, pe măsură ce se formează colagen nou.

Procedura este minim invazivă și nedureroasă, rapidă, cu timp de recuperare scurt, minim traumatică, fără echimoze și confortabilă pentru pacient. În cele mai multe cazuri se efectuează în cabinet, cu anestezie locală sau sedare ușoară, fără incizii și cicatrici, cu rezultate naturale, de durată. Uneori poate apărea un edem local minim, ocazional mici vânătăi temporare sau eritem postprocedură.

Un avantaj major constă în faptul că pacienții pot părăsi clinica în aceeași zi. În funcție de zona și amploarea tratamentului, un pansament compresiv poate fi purtat timp de 48 de ore pentru a obține rezultatele dorite.

Procedurile se realizează în siguranță în Spitalul Arcadia. Pentru programare, aveți la dispoziție numărul 0232 920, Call Center Arcadia.

PUBLICITATE