Liderul PSD, Marcel Ciolacu, vizită la Neamț. Remus Munteanu: „am putut arăta că suntem o organizație PSD puternică”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu secretarul general Paul Stănescu și vicepreședintele Dragoș Benea au răspuns pozitiv invitației organizației PSD Neamț și au venit joi, 30 martie, în județul Neamț.

„Am avut astăzi onoarea ca președintele PSD Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD Paul Stănescu și vicepreședintele Dragoș Benea să vină în județul nostru.

Astfel, mă bucur că am putut arăta că suntem o organizație PSD puternică, unită și importantă la nivel național.

Îi mulțumesc domnului președinte interimar al PSD Neamț Daniel Harpa pentru modul în care a reușit să coordoneze echipa și să transmită un mesaj de încredere.” – a fost mesajul transmis de Remus Munteanu

Potrivit liderului PSD Neamț, Daniel Harpa, pe parcursul întâlnirii s-au atins și câteva subiecte de interes local, în special atragerea de fonduri europene și dezvoltarea infrastructurii.

Marcel Ciolacu a transmis că aceste deziderate vor fi principala temă a noului Guvern, pe care-l va conduce de la mijlocul acestui an.

„Mesajul nostru, al nemțenilor social-democrați este unul clar: nu numai că vom câștiga, dar ne înscriem și în competiția internă a PSD, pentru una din pozițiile de podium la nivel național!” – a spus Daniel Harpa

PUBLICITATE