Liderii PSD din țară se întâlnesc sâmbătă la Piatra Neamț. Agenda: alianța cu UNPR și candidații la locale


Comitetul Executiv National si Biroul Permanent National PSD, cele două foruri de conducere ale partidului, se reunesc în primele ședinte din 2016 la Piatra Neamț, pentru a discuta despre o eventuală alianță cu UNPR în alegerile locale dar și candidații la funcțiile de primar, a declarat pentru Agerpres deputatul PSD Ionel Arsene, liderul filialei PSD Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, incepand cu ora 10.00 se va desfasura sedinta Biroului Politic National iar de la ora 11.00 va avea loc Comitetul National Executiv.

Liderii PSD sunt asteptați să vina la Piatra Neamț încă de vineri și vor fi cazați la Central Plaza. De altfel, cele două ședințe vor avea loc sâmbătă în acest hotel, urmând ca, la finalul lor, președintele partidului, Liviu Dragnea, să susțina o conferință de presă.

Potrivit unor surse din cadrul PSD, cele mai importante subiecte discutate în BPN vor fi eventuala alianță cu UNPR în alegerile locale dar și principiile de bază pentru candidații la funcția de primar, respectiv implicarea totală a acestora în campania electorală.

PUBLICITATE