Liberalii nemțeni au decis să-l susțină pe Florin Cîțu pentru președinția PNL

Noul Birou Permanent Județean al PNL s-a întrunit în prima sa ședință, iar principala hotărâre adoptată este mandatarea actualului președinte, George Lazăr de a-l sprijini pe premierul Florin Cîțu la congresul PNL, din 25 septembrie.

Decizia a fost votată în unanimitate. De altfel, atât George Lazăr, cât și senatorul Eugen Țapu-Nazare, cel a deținut interimatul în ultimele patru luni, au anunțat cu mai mult timp în urmă că-l vor sprijini pe actualul premier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

”Nu mai este niciun secret, am anunțat de multă vreme că atât eu, cât și cei doi prim-vicepreședinți, Eugen Țapu-Nazare și Andrei Carabelea, îl susținem pe premierul Cîțu.

PNL este un partid dinamic, un partid care înțelege necesitatea reformelor interne, pentru a nu cădea în capcana suficienței, așa cum istoria ne-a demonstrat că se întâmplă.

Este un lucru absolut firesc ca cel care deține funcția de premier, să fie și președintele partidului din care provine.

Așa se întâmplă în democrațiile consolidate, așa se va întâmpla și la noi, pentru că, nu am nicio îndoială, premierul Florin Cîțu va fi noul președinte al PNL, din 25 septembrie”, a precizat George Lazăr, președintele PNL Neamț.

În aceeași ședință, Adrian Ciobanu a fost ales noul secretar general al PNL Neamț, funcție deținută până nu demult de George Lazăr, actualul președinte.

PUBLICITATE