Legerea unei geci de iarnă pentru bărbaţi-Ce tendinţe predomină în modă?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În sezonul rece, jacheta sau geaca reprezintă cea mai călduroasă şi confortabilă piesă vestimentară. Deşi nu se ridică la nivelul de eleganţă al unui palton din stofă, geaca, jacheta sau vesta din fâş prezita avantajele de a fi comode, extrem de practice şi uşor de inclus ţinutelor cotidiene.

Atunci când afară este frig, mare parte dintre bărbaţi va tinde către o ţinută mai degrabă călduroasă, decât elegantă şi stilată. În acest context al vieţii noastre, în care  totul se petrece foarte repede şi impune viteză de deplasare şi libertate de mişcare, noile tendinţe în modă oferă credit chair şi  gecilor, jachetelor, vestelor din fâş  şi cojoacelor.

Cum alegeţi geaca potrivită?

Ca în cazul oricărei piese vestimentare, se va alege o geacă realizată  din materiale de calitate, de mărimea potrivită şi în modelul preferat. O geacă ar trebui să prezinte câteva avantaje majore. Se va alege o geacă foarte călduroasă, comodă la purtare, uşoară ca greutate şi rezistentă ca material şi croială.  O geacă va fi călduroasă dacă materialul exterior este impermeabil şi rezistent în faţa rafalelor de vânt, iar umplutura constă în puf de raţă sau gâscă. Modelele de geci barbati pe answear.ro oferă fiecăruia posibilitatea de a descoperei variantele preferate de geci. Lungi sau scurte, în tonuri neutre sau în culori tari, cu glugă sau fără, cu guler înalt sau mic, din fâş, stofă sau denim. Varietatea de modele puse la dispoziţie asigură achiziţionarea celui mai potrivit model, atât din punct de vedere estetic, cât şi calitativ.

Cum se poartă o geacă?

Deşi aparent termenul nu pare complicat, a purta corect o geacă reprezintă totuşi o provocare pentru domni. O geacă cu umplutură din puf, va putea fi adoptată chiar şi de domnii mai plinuţi, deoarece textura ascunde kilogramele în plus. Gecile scurte sunt recomandate în cazul unei ţinute sport sau casual. Un astfel de model permite libertate de mişcare şi mobilitate, fiind ideal pe parcursul unei zile aglomerate. Pot fi asortate cu o pereche de blugi şi purtate cu adidaşi sau bocanci. Culoarea gecii nu ar trebui să contrasteze cu cea a pantalonilor, astfel că se va opta pentru tonuri asemănătoare. Answear.ro oferă o gamă extinsă de modele, texturi şi tonuri.  Pentru cei care adoptă un stil mai conservator, există varianta gecilor stil bussiness, cele de lungime medie sau lungă, în culori neutre. Acestea se pot purta peste un sacou, deoarece lungimea gecii care trece de jumătatea pulpei piciorului,  va acoperi total lungimea sacoului. Acest tip de geacă permite asocierea cu un pantalon de stofă şi cu pantofi. Dacă acest model  din fâş nu este pe placul domnilor eleganţi, aceştia vor opta pentru gecile care au materialul exterior realizat din stofă.  Acestea permit o asortare mult mai plăcută cu pantalonii din stofă şi pantofii eleganţi. Indiferent de modelul ales, geaca de iarnă trebuie să ofere confort termic şi  mobilitate, însă este recomandat să se încadreze şi tipului de activităţi care urmează a fi efectuate. Unui  bărbat foarte activ i se va potrivi o geacă scurtă, pe când un domn elegant va prefera geaca lungă din stofă.

PUBLICITATE