Laurențiu Leoreanu și Iulian Bulai vor ca trenul București-Suceava să se oprească și în Roman

Deputatul Laurențiu Leoreanu a făcut o interpelare Ministerului Transportului în care solicită ca trenul IR București-Suceava să se oprească și în municipiul Roman. Ideea a apărut după ce parlamentarii Laurențiu Leoreanu (PNL) și Iulian Bulai (USR) s-au întâlnit, săptămâna trecută, într-un vagon al acestui tren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Miercurea trecută luam trenul IR de 17.00 pe direcția București-Suceava.
Spre marea mea bucurie m-am nimerit in vagon cu domnul deputat Laurențiu Leoreanu(NT) – pentru prima data in tren dupa o lunga perioada de timp. Eram in al nouălea cer sa vad si alți colegi parlamentari in tren.
Spre dezamăgirea noastră, trenul nu oprea si la Roman ci doar in orașele mult mai mari. Impreuna cu domnul deputat Leoreanu am coborât la Bacău. I-am propus sa ne interesam despre cum am putea sa procedam ca trenul IR BUcuresti-Suceava sa se oprească si in Roman.
Astazi m-am întâlnit cu colegul deputat pe holurile parlamentului si mi-a spus ca a făcut in aceasta direcție o interpelare Ministerului Transportului.

Excelent, domnule Leoreanu!
Asteptam raspunsul interpelării.
Daca tot au studenții liber la tren, de ce nu am acorda tuturor studenților același drept de acces la trenurile cu viteza ridicata?
Zona Romanului reprezintă cea mai populata zona din județul Neamt si totusi trenul IR nu oprește aici.
Inca o informație: de la Bacău, din trenul IR se desprind doua vagoane care se îndreaptă spre Piatra Neamt. Foarte bine.
Si cu Romanul ce facem? – a postat deputatul Iulian Bulai

PUBLICITATE