La un pas să accidenteze un pieton, deși nu avea voie să conducă. Șoferul a devenit agresiv și a fost imobilizat de polițiști

Un bărbat care a fost prins la volan, deși o decizie a Spitalului Militar Iași a decis că acesta nu poate conduce, a devenit agresiv cu polițiștii rutieri. El a fost prins conducând fără permis după ce nu a acordat prioritate de trecere unui pieton.

Ieri, 12 decembrie, în jurul orei 16:40, polițiștii nemțeni, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada 1 Decembrie 1918 din Piatra Neamț, au depistat un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Piatra Neamț, care nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care traversa strada regulamentar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul în cauză figurează având permisul anulat, conform unei decizii medicale.

Urmare a  solicitării polițiștilor de a-i însoți la sediul unității de poliție, acesta a devenit agresiv, nerespectând dispozițiile polițiștilor rutieri, procedându-se la imobilizarea acestuia.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE