La Neamț, AUR a ”cules-o” pe fosta senatoare PSD Emilia Arcan și fuzionează cu partidul lui Liviu Dragnea!

Formațiunea politică AUR oferă surpriza momentului în județul Neamț! Prin intermediul unui comunicat de presă, aflăm că AUR a primit-o în rândurile sale pe nimeni alta decât fosta senatoare PSD Emilia Arcan, în calitatea sa de președintă APP – partidul fondat de Liviu Dragnea.

Cei de la AUR și-au călcat în picioare propria lozincă prin care declarau că reprezintă partidul oamenilor noi, nemulțumiți de ”nenorocirile” făcute de PSD și PNL.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Iată că la Neamț partidul și-a deschis larg porțile atât pentru apropiați de-ai lui Liviu Dragnea, cat și pentru foști membri PNL.

În felul acesta, pentru a aduna toți politicienii care nu mai încap în alte partide politice, AUR folosește o strategie subtilă prin care încearcă să păcălească vigilența electoratului.

AUR a fuzionat mai întâi cu Alianța Național Țărănistă, iar achizițiile de traseiști politici se fac prin intermediul acestui partid, numit ”ANȚ”.

Deși la Neamț AUR părea să plece cu șanse mari în ochii electoratului, iată că formațiunea politică începe să importe politicieni apropiați de Liviu Dragnea sau Ionel Arsene care mai mult ca sigur vor trage în jos partidul.

Probabil la nivelul conducerii județene AUR nu există o echipă destul de competentă și în acest fel este nevoie de atragerea de foști politicieni trași pe dreapta de alte partide.

Revenind la Emilia Arcan, aceasta se află în jurul un adevărat scandal în spațiul public, după ce fiica acesteia a fost propulsată de la cabinetul unui parlamentar PSD direct la ANCOM.

Mai jos, comunicatul Alianței Național Tărăniste, membru al AUR:

Organizația Județeană Neamț a Alianței Național Țărăniste, a finalizat procesul de fuziune prin absorbție a filialei APP Neamț. La nivel de țară peste 90% din filialele APP au ales să se alăture Alianței Național Țărăniste, înțelegând că doar împreună putem învinge coaliția PSD-PNL.

Alianța Național Țărănistă, este parte a Alianței AUR, urmând ca în alegerile din 2024, toate partidele membre ale Alianței AUR să candideze pe liste comune, la toate alegerile. În urma fuziunii d-na Emila Arcan este noul Președinte la Organizației Județene a ANȚ, urmând ca dl. George Triboi, Președintele ANȚ Jud. Neamț până în momentul fuziunii, să devină Prim Vicepreședinte al Organizației Județene.

PUBLICITATE