La Neamț, angajații ANAF vor spăla pe jos

ANAF face economiii, din cauza contrângerilor bugetare, astfel încât în judeţul Neamţ angajaţii Fiscului sunt obligaţi să-şi facă singuri curăţenie la locul de muncă.

Asta pentru a putea reduce cheltuielile cu firma specializată, potrivit unui document intern obţinut de profit.ro.

Urmare a constrângerilor bugetare existente începând cu data prezentei, vă informăm că personalul ce efectuează curăţenia în spaţiile administrate de AJFP Neamţ a primit dispoziţie să efectueze serviciul de curăţenie numai în spaţiile comune – holuri, băi, săli cu publicul, casa scării, săli de şedinţe. 

În spaţiile cu destinaţia de birouri, curăţenia va fi efectuată numai de către personalul propriu – funcţionarii ce lucrează în respectivele spaţii.

Gunoiul menajer va fi sortat pe două categorii, hârtie/plastic/sticlă şi resturi alimentare, în două recipiente disincte, şi evacuat zilnic de salariaţii biroului, respectiv în tomberoane exterioare pe categorii de gunoi. Minimum o dată pe săptămână sau de câte ori este nevoie se va face o igienizare generală a biroului, prin curăţarea pardoselii, ştergerea prafului etc„, se arată într-un document intern obţinut de profit.ro

Mai multe puteți citi AICI

PUBLICITATE