La întâlnirea cu Carabelea, programată în cartierul Dărmănești, nu a venit nimeni

Palmă pentru primarul Andrei Carabelea, din partea locuitorilor celui mai mare cartier din Piatra-Neamț: Dărmănești.

Andrei Carabelea a organizat, ieri, o întâlnire cu locuitorii cartierului Dărmănești, pentru a discuta cu aceștia problemele cartierului. Aceasta a fost anunțată pe pagina de Facebook a edilului, cu câteva zile înainte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Supriza primarului a fost maximă când a văzut că niciun cetățean nu a dorit să participe la această întâlnire, Carabelea fiind înconjurat doar de fotografi și angajații din primărie și de la societățile subordonate Consiliului Local.

Pentru a nu se face de râs în totalitate, Carabelea a început să se plimbe printre blocuri și imediat au mai apărut (pentru poze) alți membri de partid, cunoscuți în mediul online pentru felul în care îl laudă pe primar și îi critică pe cei care sunt contra.

Deranjat de incident, primarul a avut o reacție pe Facebook, unde a „constatat” că „nivelul de interes exprimat pe facebook nu este întotdeauna identic cu cel din teren”.

Mai mult a avut și o replică pentru pietreni pe care i-a taxat scurt: „mai vede cineva diferențe între ce “gândesc” oamenii de facebook și ce fac în realitate?

PUBLICITATE