La domiciliul unui târg-nemțean suspect de braconaj, au fost găsite trei arme de vânătoare

În noaptea de 09/10.10.2015, în jurul orei 03.45, polițiștii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Neamț au identificat pe raza comunei Pipirig, în satul Stânca o autoutilitară abandonată, despre care existau indicii că ar fi fost folosită la braconaj. În interiorul acesteia au fost identificate două corpuri de animale sălbatice, din familia cervidelor, și au fost găsite obiecte de îmbrăcăminte și ustensile folosite la braconaj.
În urma verificărilor efectuate a fost identificat proprietarul autoutilitarei, un bărbat de 46 de ani, din Târgu Neamț, acesta fiind bănuit că împreună cu un alt bărbat de 40 de ani ar fi participat la braconarea celor două animale sălbatice.
În urma cercetărilor desfășurate, la locuință bărbatului de 40 de ani, din Târgu Neamț au fost găsite trei arme letale de vânătoare, precum și mai multe cartușe de fabricație industrială.
Prin urmare autoutilitara, cele trei arme de vânătoare cu muniția aferentă și cele două animale sălbatice au fost indisponibilizate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, fiind întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de braconaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
PUBLICITATE