La 81 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru că avea plăcuțele mașinii retrase

Vineri, 20 ianuarie, în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 81 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Buzești, în localitatea Piatra-Neamț, având plăcuțele cu numere de înmatriculare retrase.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot la aceeași dată, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Național 15C, în localitatea Dobreni.

Conducătorul auto, din Dobreni, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

„Nu de puține ori graba, teribilismul sau gândul că ,,pe mine nu mă va opri,, sunt generatoarele unor situații de risc, atât pentru conducătorii auto, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

Polițiștii se află permanent în teren pentru prevenirea evenimentelor rutiere și a abaterilor de la legislația rutieră, dar ne bazăm pe responsabilitatea dumneavoastră în a lua cele mai bune decizii.” – transmite Poliția Neamț

PUBLICITATE