Jurnal de Spital Modular Piatra-Neamț – Structura metalică este montată aproape în totalitate (FOTO)

La Piatra Neamț, lucrurile se întâmplă. Primăvara ne e aliat. Se lucrează zi lumină, de luni până luni, iar pentru asta le mulțumim oamenilor din șantier care înțeleg cât de important e să terminăm acest proiect, pentru ca oamenii din Neamț să aibă acces la terapie intensivă în situații de urgență. – nunță reprezentanții Asociației „Dăruiește Viață”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Iată cum s-au desfășurat lucrările pe șantier în prima săptămână din martie:

Au fost finalizate lucrările de execuție a rețelei de alimentare cu apă a spitalului (refacerea inelului de apă dezafectat în timpul lucrărilor de săpătură a fundațiilor) și cele de execuție a stratului de subturnare.

Structura metalică este montată aproape în totalitate. Între timp, unitățile modulare au fost fabricate, inclusiv instalația electrică, iar 14 dintre ele au fost deja livrate pe șantier.

Pentru optimizarea timpului de execuție, vom lucra în paralel pentru montajul unităților modulare, realizarea hidroizolației și montajul cadrelor de protecție a terasei.

Avem nevoie de voi toți ca să reușim, până la sfârșitul lunii aprilie, să strângem toți banii necesari. Suntem #ÎmpreunăPentruMoldova!


ALĂTURĂ-TE ȘI TU!

Donează online aici
Trimite SMS la 8826 cu textul NEAMT pentru o donație unică de 2 euro
Redirecționează 20% din impozitul pe profit/venit al companiei tale pentru primul trimestru. Descarcă contractul de sponsorizare aici (se descarcă automat la click) și trimite-l completat cu datele companiei la [email protected]

PUBLICITATE