Județul Neamț va avea un nou deputat PSD, după demisia lui Ioan Munteanu

Deputatul PSD Neamț, Ioan Munteanu, liderul grupului social-democraților din Camera Deputaţilor, a demisionat, ieri (23 ianuarie), din Parlamentul României, invocând „motive de sănătate”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ioan Munteanu, deputat PSD Neamţ, este cercetat sub control judiciar de DNA pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, anunţă procurorii. Acesta ar fi cerut sume de bani în schimbul unor intervenţii pentru deblocarea unori plăţi.

Vezi și Deputatul PSD Neamț, Ioan Munteanu, sub control judiciar pentru trafic de influenţă şi spălare de bani

Vezi și Deputatul PSD Neamț, Ioan Munteanu, a primit o parte din mită prin firma administrată de fiica sa (rechizitoriu)

Potrivit legii, locul său în Camera Deputaţilor va fi luat de următorul candidat de pe lista PSD Neamţ. Astfel, pe listă urmează Viorel Stan, Georgeta Luminița Vîrlan, Ioan Vlad Angheluță, Victor Adrian Marghidan și Ioana Roxana Iordache.

Conform unor surse, dacă Viorel Stan nu acceptă postul, Luminița Vîrlan nu riscă să lase PSD fără funcția de viceprimar și, cel mai probabil, ar urma să intre în parlament Vlad Angheluță.

Astăzi, 23 ianuarie 2018, mi-am depus demisia din funcţia de deputat în Parlamentul României. Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate, a trebuit să iau această decizie care nu a fost uşor de luat. Consider că în cei 13 ani în care i-am reprezentat pe locuitorii din judeţul Neamţ am reuşit să îmi îndeplinesc cu bine responsabilităţile pe care le-am avut ca parlamentar. Doresc să le mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat votul şi încrederea lor de-a lungul acestor ani. E posibil ca reprezentanţii presei să dorească mai multe explicaţii şi detalii. Din păcate, în acest moment nu pot oferi mai multe informaţii despre decizia mea. Sper ca în viitorul apropiat să pot răspunde la întrebările pe care mi le veţi adresa. Vă mulţumesc pentru înţelegere„, afirmă deputatul nemţean, în comunicatul trimis presei.

PUBLICITATE