Județul Neamț ia atitudine! Miting împotriva Guvernului PSD, luni, 20 noiembrie, ora 17:00

Luni, 20 noiembrie, începând cu ora 17:00, în fața Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț se va organiza un miting de susținere a moțiunii de cenzură împotriva Guvernului PSD și a lui Liviu Dragnea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Începând cu ora 17:00 ne vom întâlni în fața Teatrului Tineretului, din Piatra-Neamț, după care ne vom deplasa către Instituția Prefectului – Județul Neamț. Acolo vom da citire moțiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”. – este mesajul reprezentanților PNL care și-au propus sa organizeze acest miting.

Tot astăzi, moţiunea de cenzură urmează să fie prezentată în Parlament. Reamintim că aceasta a fost înregistrată oficial vineri, fiind semnată de 148 de parlamentari de la PNL, USR, PMP şi independenţi. Documentul face inventarul „minciunilor”, al „nerealizărilor” şi al tuturor măsurilor care, în opinia Opoziţiei, au destabilizat economia de când coalitia PSD – ALDE a preluat guvernarea.

La evenimente sunt invitați toți cetățenii nemulțumiți de contraperformanța și atitudinea actualei guvernări, precum și reprezentanți ai societății civile și structurilor asociative.

Dacă îți pasă de tine, dacă îţi pasă de viitorul copiilor tăi, dacă nu vrei să fii părtaş la regresul României, vă așteptăm alături de noi pentru a susține moțiunea de cenzură iniţiată de Partidul Naţional Liberal. – notează evenimentul postat pe Facebook

PUBLICITATE