Judecătoarea nemțeană Gabriela Baltag era internată la Matei Balș în momentul incendiului

Judecatoarea nemțeană Gabriela Baltag era internata la Institutul „Matei Bals”, cu Covid, în momentul în care a izbucnit incendiul.

Gabriela Baltag, membră a CSM, era internată la „Matei Bals” în momentul in care a izbucnit incendiul, a anunțat Antena 3. Alături de judecatoare se afla si soțul acesteia, care este de asemenea infectat cu Coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cei doi soti Baltag au fost evacuați în siguranță, iar in acest moment se află internați la Spitalul Sf. Ioan din Capitală.

În prezent, numărul deceselor survenite în urma incendiului a ajuns la 8 persoane. O echipa mixta formata din procurori, politisti criminalisti si specialisti de la INSEMEX Petrosani continua luni cercetarile la fata locului in cazul incendiului izbucnit la un pavilion al Institutului „Matei Bals”, unde erau tratati pacienti cu COVID-19.

La INML au mai ramas de identificat doua dintre victimele incendiului, ale caror trupuri au fost carbonizate. Potrivit unor surse judiciare, la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei se vor relua audierile de martori, fiind chemate cadre medicale, dar si rude ale victimelor.

Anchetatorii desfasoara si verificari referitoare la activitatea privind serviciile de aparare contra incendiilor, de mentenanta a instalatiei electrice si de paza a spitalului.

PUBLICITATE