Judecat pentru corupție, Mugurel Cozmanciuc s-a suspendat de la șefia PNL Neamț

Deputatul Mugurel Cozmanciuc s-a suspendat din funcția de președinte al PNL Neamț, după ce DNA l-a trimis în judecată pentru fapte de corupție. În locul acestuia, a fost numit interimar Eugen Țapu-Nazare.

Mugurel Cozmanciuc a fot trimis în judecata pentru că a pretins o șpagă de 500.000 lei pentru a interveni într-un dosar care avantaja un om de afaceri. În același dosar este judecat pentru corupție și ”liberalul-pesedist” Vlad Marcoci,

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Până la organizarea de alegeri interne, șefia PNL Neamț va fi asigurată de senatorul Eugen Tapu-Nazare, care în ultimii ani a devenit un susținător acerb al lui Mugurel Cozmanciuc, pentru a-și asigura în felul acesta încă un mandat de parlamentar. (vezi și Cozmanciuc și Țapu au îngropat PNL Neamț! Liberalii, umiliți de PSD și AUR)

La alegerile ce vor avea loc în vară, deputatul Laurențiu Leoreanu este văzut de către primarii și liderii de organizații locale drept persoana cea mai în măsură să preia conducerea filialei nemtene.

Doar că acest lucru nu va fi tocmai ușor, pentru că Mugurel Cozmanciuc nu este dispus să rămână izolat pe plan politic, acesta încercând să-și impună un apropiat la conducerea filialei.

Până acum mișcările de culise se fac în favoarea deputatei aduse de la Teleorman – Mara Calista.

Unele voci iau in calcul chiar candidatura senatorului Tapu la alegeri, dar șansele ca acesta să-l învingă pe Laurențiu Leoreanu in competiția internă sunt egale cu zero.

PUBLICITATE