Jocuri de păcănele online care se joacă des în România în 2023

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot mai mulți români au prins „gustul” sloturilor online, iar oferta este una pe măsură. Cazinourile licențiate își actualizează lunar oferta, astfel că s-a ajuns la un număr de peste 2800 de jocuri, comparabil cu cel oferit de cazinourile din Anglia sau Germania.

Nu există o tematică favorită, deși păcănelele cu fructe și șeptari sunt cele mai numeroase. Jucătorii din țara noastră preferă diversitatea, fapt demonstrat și de Top 5 sloturi de mai jos:

STARBURST

Starburst are efecte vizuale moderne și muzică disco antrenantă la fiecare combinație câștigătoare. Tematica este una cosmică, deși pictogramele reprezintă pietre prețioase. Cel mai important simbol, steaua multicoloră, are o forță deosebită: mai întâi funcționează ca Wild care se multiplică pe toată rola, apoi generează o rotire extra, în urma căreia pot fi formate alte combinații câștigătoare.

O altă caracteristică foarte apreciată a slotului lansat de NetEnt este aceea că plata se face bidirecțional, atât de la cea mai din stânga rolă spre dreapta, cât și de la cea mai din dreapta rolă spre stânga, pe grila structurată pe 5 coloane și 3 rânduri. Cele mai valoroase pictograme „obișnuite” sunt șeptarul și BAR-ul.

MEGA MOOLAH

Mega Moolah este unul dintre cele mai celebre păcănele cu animale. Felul în care sunt desenate personajele amintește de Cartea Junglei, mai ales că imaginea de fundal reprezintă savana africană, cu acei copaci solitari, ce par năluci în arșița soarelui. 

Regele junglei, leul, este Wild și totodată simbolul care valorează cel mai mult. Urmează  elefantul, bivolul, girafa, zebra și cerbul. Maimuța este simbol Scatter. Minim trei Scatters declanșează o serie de rotiri extra cu multiplicator 3x. Deși are o grafică simplă, slotul produs de Microgaming prilejuiește o experiență de joc aparte. În România, l-am găsit în acest cazinou online: https://slotv.ro/ro.

BOOK OF RA

Este un titlu reprezentativ din categoria păcănelelor egiptene. „Book of Ra” are o grafică retro, chiar greu de privit pentru unii fani ai jocurilor moderne, însă mirajul obținerii cărților pe ecran te îndeamnă să dai rotire după rotire. Puțini știu că acesta a fost jocul care a lansat moda jocurilor extra cu simbol special expandabil, preluată de multe dintre sloturile care au ca tematică Egiptul Antic.

Cartea celui mai important dintre zeii egipteni este simbol Wild și simbol Scatter. Seria de extra rotiri pe care o inițiază poate fi redeclanșată, pentru șanse și mai mari de câștig. Alte pictograme de top sunt Osiris, Horus și Scarabeul.

BURNING HOT

Produs de Amusnet Interactive (fost EGT), „Burning Hot” este unul dintre cele populare sloturi cu fructe și șeptari. Primul lucru care trebuie menționat este că pe grila structurată pe 5 role și 3 rânduri se formează 5 linii de plată. Pasionații de păcănele au înțeles deja că orice câștig este mai valoros decât valoarea pariului.

Apoi, trebuie să trecem în revistă simbolurile speciale, care sunt trifoiul cu patru foi (Wild expandabil), steluța și dolarul (simboluri Scatters). Pictograma care plătește cel mai bine este, însă, șeptarul. Orice câștig poate fi multiplicat prin funcția „Gamble”. Dacă apelezi la ea, intri într-un joc în care trebuie să ghicești culoarea următoarei cărți întoarse cu fața în sus.

LORD OF THE OCEAN

„Lord of the Ocean” are tematică subacvatică. Imaginea de fundal reprezintă un oraș dispărut sub ape, cu statui, coloane cu arhitectură deosebită și cufere cu comori. Cea mai valoroasă este pictograma care îl reprezintă pe Poseidon, apoi cea în care apare Regina Amfitrita.

Jocul are și un simbol Scatter, care este o emblemă cu pietre prețioase. Minim trei Scatters activează o serie de 10 rotiri extra cu simbol special expandabil, ales aleatoriu dintre simbolurile obișnuite din jocul de bază.

PUBLICITATE