Jandarmii din Neamț și-au făcut pagină de Facebook.

Jandarmi neamtDe miercuri, 9 decembrie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ a lansat pagina de facebook a instituţiei pentru a fi în contact permanent cu cetăţenii dar şi pentru o informare promptă şi eficientă cu privire la activitatea desfăşurată de jandarmii nemţeni.

În acest sens adresăm rugămintea tuturor utilizatorilor facebook să respecte normele de conduită din spaţiul virtual ca o extensie a regulilor de conduită din viaţa reală.

Pagina de Facebook o puteți accesa -> AICI

De asemenea vă invităm să ne semnalaţi eventualele probleme cu care vă confruntaţi în ceea ce priveşte siguranţa cetăţeanului şi vă asigurăm totodată de receptivitate la toate problemele semnalate.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ nu îşi propune ca prin această pagină să creeze o oportunitate persoanelor sau grupurilor de persoane care din diferite motive doresc să aducă atingere acestei categorii profesionale sau altor persoane.

Informăm utilizatorii facebook că, în pagina Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ nu sunt acceptate postările cu caracter obscen, folosirea unui limbaj cu caracter, jignitor, rasist, cu orientare sexuală, de ameninţare, indecent, ofensator, care prezintă sau promovează atacul la persoană, instigarea la violenţă de orice fel sau la încălcarea legilor în vigoare.

Orice postare care are un caracter vădit îndreptat împotriva instituţiei sau a personalului care o încadrează trebuie să fie justificată şi bine întemeiată pentru a primi un răspuns.

În caz contrar, administratorul paginii de facebook îşi rezervă dreptul de a şterge postarea, fără a formula un răspuns.

PUBLICITATE