Jandarmii din județul Neamț participă la Cupa României la minifotbal

În perioada 7-9 iulie a.c., echipa de minifotbal a jandarmilor nemţeni va participa la Cupa României la minifotbal de la Cluj-Napoca.
După campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor de la Piatra Neamţ (23-25 iunie) şi cele patru Campionate Regionale: Sud-Est Braşov, Nord-Est Iaşi, Nord-Vest Oradea şi Sud-Vest Drobeta Turnu Severin organizate în perioada 30 iunie – 2 iulie, a venit momentul ca Federaţia de Minifotbal din România să organizeze Cupa Românei în localitatea Cluj-Napoca. Se anunţă un eveniment de mare amploare la care vor participa nu mai puţin de 84 de echipe. Competiţia este organizată pe 28 de grupe de calificare iar echipa ,,Jandarmii Piatra Neamţ” va lupta pentru calificare în grupa XXII având ca adversari FC Reggio Braşov şi Italienii Floreşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Nu este pentru prima dată când jandarmii nemţeni au rezultate pe această linie sportivă, în septembrie anul trecut au participat la un turneu final de minifotbal pe plajă acolo unde au obţinut un onorabil loc III. Şi de această dată vor avea o misiune dificilă de îndeplinit dar cu siguranţă o vor trata ca tare.

Colectivul bleu-jandarm le urează băieţilor mult succes în competiţie şi îi aşteaptă acasă măcar cu primul loc!

PUBLICITATE