Jandarmeria Neamț: Plt. maj. Găină Mihai a obţinut locul II la „Festivalul Naţional al Artiştilor Amatori din M.A.I.”

În perioada 23-27 octombrie a.c., a avut loc „Festivalul Naţional al Artiştilor Amatori din M.A.I.”, eveniment ce s-a desfăşurat la Centrul Cultural al comunei Taşca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La eveniment au evoluat poliţişti-artişti consacraţi dar şi cadre ale M.A.I. care aspiră la statutul de artist amator iar în acest an judeţul Neamţ a fost gazda acestui festival cu tradiţie.

Evenimentul reuneşte anual cadrele MAI din toată ţara, care dau dovadă nu numai de rigurozitate în aplicarea legii, ci şi de imaginaţie, talent şi înclinaţie spre frumos.

Concursul a fost structurat pe trei secţiuni, respectiv: muzică uşoară, folk şi muzică populară. Printre artiştii care au fost prezenţi pe scena festivalului, s-au numărat Walter Ghicolescu în calitate de preşedinte al juriului pentru secţiunea de muzică uşoară/folk şi Ionuţ Sidău în calitatea de preşedinte al juriului pentru secţiunea de muzică populară.

La finalul evenimentului, plt. maj. Găină Mihai a obţinut un onorabil loc II la secțiunea muzică populară iar pentru aceasta merită toate felicitările şi aprecierile noastre.

Comanda unităţii apreciază reprezentarea şi performanţa obţinută de colegul nostru, încurajând totodată asemenea talente ce fac cinste instituţiei. – este mesajul Jandarmeriei Neamț

PUBLICITATE