Jandarmeria Neamț, activităţi de prevenire în licee


unnamed-1Joi, 27 octombrie a.c., lucrătorii compartimentului de prevenire şi combatere a faptelor antisociale din cadrul Jandarmeriei Neamţ, împreună cu profesorii Liceului Tehnologic Special din comuna Ştefan cel Mare, au făcut echipă în cadrul unei activităţi de prevenire în unitatea şcolară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Activitatea extracurriculară a fost organizată în cadrul parteneriatului ,,NU VIOLENŢEI” şi a avut ca scop informarea elevilor pentru prevenirea infracţiunilor de furt şi atac la persoană precum şi conştientizarea efectelor nocive ale fumatului, consumului de alcool ori droguri.

În cadrul activităţii au fost prezentate materiale video educative şi au fost purtate discuţii pe latura răspunderii penale, ocazie cu care tinerii au aflat şi care sunt pedepsele ce pot fi aplicate în funcţie de vârstă şi de gravitatea faptei.

La sfârşitul întâlnirii, elevii s-au arătat încântaţi de activitate iar jandarmii i-au asigurat pe dascăli de toată disponibilitatea şi sprijinul pentru siguranţa elevilor, beneficiarii finali ai muncii de prevenire.unnamed

D.M.B.
PUBLICITATE