Izotec Group a inaugurat noua linie de producție tâmplărie PVC (FOTO)

Izotec Group a inaugurat noua linie de producție tâmplărie PVC, cu sprijin nerambursabil de 628 mii de euro din partea Granturilor SEE și Norvegiene

Oamenii trebuie să își schimbe concepția despre ferestre pentru că este vorba atât de banii lor, cât și de viața planetei” – Ciprian Chelariu, proprietar Izotec 

Linia de producție, formată din roboți industriali de ultimă generație, răspunde exact acestei idei: funcționează cu economie de energie, are impact redus asupra mediului; crește productivitatea, munca este mai ușoară și sănătatea angajaților este protejată; se execută produse performante, pe care și le permit cât mai mulți români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ca urmare, ferestrele Izotec vor avea rezistență crescută și design deosebit, fiind executate pe cel mai nou utilaj de sudură invizibilă din România, produs de compania germană URBAN.

Timpul de sudură este la jumătate față de alte modele, ceea ce conduce la o productivitate sporită și la scăderea consumului de energie.

Fluxul tehnologic este completat și de o linie automatizată de montaj feronerie pe cercevea, de asemenea produsă în Germania de firma URBAN GmbH & Co.

Valoarea noii linii de producție inaugurate depășeste 1 milion de euro, din care 628.000 euro reprezintă valoarea sprijinului nerambursabil din partea Granturilor SEE și Norvegiene.

„Prin investițiile în tehnologie, urmărim să furnizăm ferestre cu geam termopan de înaltă calitate, cu un preț accesibil. Vrem să învățăm tot mai mulți românii să vadă ferestrele casei ca fiind mai mult decât o achiziție, să le vadă ca pe o investiție în viitor.” – a declarat Ciprian Chelariu

Despre Izotec

Ciprian Chelariu a fondat Izotec în anul 2004, la Piatra Neamț, ca o companie românească specializată în producția de ferestre premium PVC. 

Încă de la început, accentul s-a pus pe investiții în tehnologie și materii prime de calitate, pentru a oferi oamenilor ferestre cu geam termopan la un nivel înalt de calitate și în același timp la un preț accesibil.

Izotec Group a fost primul producător care a adus în România, în anii 2007- 2008, un centru de prelucrare comandă numerică, pentru a asigura o producție de calitate superioară ferestrelor PVC, la standarde internaționale.

În  martie 2008, Izotec a avut prima fereastră cu marcaj CE din România. Din acel punct, procesul de producție din cadrul Izotec Group este verificat constant de specialiști din partea Institului german IFT Rosenheim, unul din cele mai prestigioase institute pentru tehnica ferestrelor din Europa.

De la începutul anului 2019, ferestrele Izotec au primit, de la ift Rosenheim, nivelul superior de certificare – ift Qualitat.

În acest moment, Izotec este printre puținele companii românești care simultan, sunt certificate de ift Rosenheim Germania și au și acest nivel superior de atestare.

Selectăm atent și colaborăm doar cu furnizori de materii prime verificate și certificate, astfel încât să fim recunoscuți și apreciați pentru standardul ridicat de calitate și siguranță al produselor noastre.

Investițiile constante în tehnologie performantă și materiale de calitate susțin sunt viziunea noastră de a schimba perspectiva oamenilor asupra ferestrelor. 

În general, majoritatea consideră că acestea au un singur rol, acela de a închide golurile unei clădiri. În realitate, ferestrele ne pot îmbunătăți considerabil viața și pot contribui păstrarea unui mediu înconjurător mai bun pentru generațiile viitoare.

Resursele de care dispunem sunt tot mai limitate, așa că economisirea energiei, prin ferestre produse cu consum mai mic de resurse și care să ajute la reducerea costurilor de întreținere ale unei locuințe, au devenit prioritare.

În România, mulți se raportează la preț și uită de faptul că au nevoie de fapt de ferestre bune! 

Oamenii trebuie să își ia timp să înțeleagă beneficiile pe care le aduce un produs de calitate, și pentru asta ne-am asumat acest rol de a educa piața, chiar dacă acest lucru e posibil să ne coste mai mult decât se poate integra în prețul final.

Păstrăm mereu mintea deschisă și credem că inovația este cel mai bun mod prin care putem evolua și ne putem scrie viitorul așa cum ni-l dorim, ca să devenim un reper al excelenței în business și un model pentru companiile românești din domeniul ferestrelor PVC.

Suntem bucurosi că am reușit să finalizăm cu brio acest proiect și mulțumim pe această cale pentru oportunitatea de colaborare și finanțare din partea fondurilor SEE și norvegiene! 


Acest material a fost realizat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului Dezvoltarea IMM-urilor din România” și al granturilor acordate prin mecanismul financiar Norvegian 2014-2021, în cadrul „Programului Dezvoltarea IMM-urilor din România”.

PUBLICITATE