Iulian Matasă – candidatul PNL Neamţ la Primăria Bicaz de care au nevoie toţi bicăjenii

Comunicat de presă - PNL Neamț

PNL Neamţ a anunţat într-o conferinţă de presă la care a fost prezent şi preşedintele partidului, Nicolae Ciucă dar şi liderii filialei, că îl susţine pe Iulian Matasă pentru funcţia de primar al oraşului Bicaz.

Odată cu candidatura lui Iulian Matasă a fost lansată şi cea a preşedintelui PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Îl cunosc pe Iulian Matasă de foarte mulţi ani şi ştiu că este un familist convins, un om care vine din mediul privat de afaceri, dar şi un om care în primul rând îşi iubeşte oraşul. Împreună am găsit soluţii şi proiecte viabile, concrete şi de durată pentru dezvoltarea oraşului Bicaz. Este păcat de frumuseţea zonei, de locul unde este amplasat Bicazul, pentru că administraţiile PSD din ultimii ani l-au lăsat în aceeaşi zonă neagră, nu gri, în care se află şi astăzi. Avem nevoie de un primar tânăr, cu viziune, cu proiecte de dezvoltare, iar Iulian Matasă este omul potrivit la locul potrivit, aici, la Bicaz. Într-un parteneriat onest pe care îl vom dezvolta între Consiliul Judeţean Neamţ şi Primăria Bicaz, vom implementa proiecte care vor ridica standardul de viaţă al tuturor bicăjenilor. Pentru că oamenii merită să trăiască mai bine şi să fie mândri de oraşul lor”, a declarat preşedintele PNL Neamţ şi candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, secretarul de stat George Lazăr.

Două dintre proiectele importante pe care Iulian Matasă vrea să le implementeze imediat din funcţia de primar al oraşului Bicaz, sunt reabilitarea termică şi estetică a tuturor blocurilor din oraş dar şi reabilitarea clădirii de patrimoniu a primăriei şi introducerea ei într-un circuit turistic.

„Evident, am mai multe proiecte pe care le voi implementa şi vreau să îi asigur pe toţi locuitorii oraşului Bicaz că vor avea îmbunătăţită mult calitatea vieții. Reabilitarea faţadelor blocurilor este primul lucru pe care îl voi face ca primar şi am identificat şi sursa bugetară astfel încât oamenii să nu fie nevoiţi să suporte costuri. Reabilitarea clădirii primăriei – locul unde poposea în urmă cu peste 100 ani Regina Maria – va fi un alt proiect important, de suflet al nostru. Această clădire trebuie să fie introdusă într-un circuit turistic integrat şi vom face acest lucru şi cu sprijinul domnului George Lazăr, ca preşedinte al Consiliului Judeţean. Oraşul Bicaz trebuie să fie un pol de dezvoltare economică și prin turism, dat fiind faptul că avem aici muntele sfânt al românilor, Ceahlăul, dar şi lacul Izvorul Muntelui. Îi mulţumesc domnului George Lazăr pentru încrederea acordată, îi mulţumesc domnului preşedinte Nicolae Ciucă pentru vizită şi susţinerea tuturor candidaţilor PNL Neamţ la alegerile locale, dar le mulţumesc şi tuturor bicăjenilor pentru că ştiu că împreună vom face o echipă care va aduce strălucirea pe care o merită oraşul Bicaz”, a declarat candidatul PNL Neamţ la funcţia de primar al oraşului Bicaz, Iulian Matasă.

Prezent la lansarea candidaturii lui Iulian Matasă la Primăria Bicaz dar şi a lui George Lazăr la preşedinţia CJ Neamţ, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi-a exprimat optimismul că bicăjenii şi nemţenii vor da la alegerile locale un vot pentru dezvoltarea comunităţilor prin proiectele propuse de liberali.

Am convingerea că punând laolaltă înțelepciunea cu tinerețea și entuziasmul, veți aduce la Neamț o altă abordare politică, una liberală, înclinată spre dezvoltare, înclinată spre cetățeni și spre atragerea de fonduri europene, care sunt elementul dezvoltării și al bunăstării cetățenilor, a declarat preşedintele PNL şi al Senatului, Nicolae Ciucă.

PUBLICITATE