ISU Neamț: Trei incendii stinse de pompieri în Roman și Piatra Șoimului

Sâmbătă, 16.06.2018, la ora 19:58, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la un tablou electric de pe casa scării în mun. Roman.
La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, încadrate cu 7 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.
În urma evenimentului a ars izolația unui cablu.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,cablu electric defect”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sâmbătă, 16.06.2018, la ora 23:15, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că iese fum dintr-un apartament din mun. Roman
La locul evenimentului s-au deplasat 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, încadrată cu 4 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.
În urma evenimentului a ars mâncarea dintr-o tigaie uitată pe aragaz.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,aparat de gătit nesupravegheat”

Duminică, 17.06.2018, la ora 02:08, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la o anexă a unei locuințe particulare în comuna Piatra Șoimului, sat Piatra Șoimului.
La locul evenimentului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, încadrate  cu 11 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.
În urma evenimentului au ars adăpostul de animale pe o suprafață de aprox 40 mp și aprox 500kg resturi furajere.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,fumatul în locuri nepermise”

PUBLICITATE