ISU Neamț – Trei incendii pe raza județului. O persoană, găsită decedată în casă

Marți, 07.02.2017, la ora 13.30, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un coș de fum în comuna Brusturi, sat Brusturi. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, care au stins incendiul în urma căruia a ars funinginea din coșul de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Marți, 07.02.2017, la ora 21.52, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un coș de fum în comuna Trifești, sat Trifești. La locul evenimentului s-au deplasat 8 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă și 1 ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au stins incendiul în urma căruia a ars funinginea din coșul de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Miercuri, 08.02.2017, la ora 02.58, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o autotilitară din municipiul Roman. La locul evenimentului s-au deplasat 9 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă și 1 ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au lichidat imediat incendiul în urma căruia au ars elementele combustibile din  compartimentul motor și o parte din bordul autovehiculului. Cauza probabilă a incendiului: conductor electric defect.

Misiuni deblocare ușă

Marți, 07.02.2017, la ora 21.36, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost alertat prin SNUAU 112 pentru deblocarea ușii unei locuințe particulare din comuna Doljești, sat Buruienești. La locul evenimentului s-au deplasat 4 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Roman care au intervcnit pentru deblocarea ușii imobilului, constatând după pătrunderea în casă că proprietarul era decedat.

D.M.B.
PUBLICITATE