ISU Neamț – Trei incendii în acest weekend, 24-26 februarie

Vineri, 24.02.2017, la ora 10:49, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un grajd în satul Români, com. Români. Pentru stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. În urma incendiului au ars acoperișul grajdului construit din astereală din lemn și învelitoare din plăci de azbociment pe o suprafață de aproximativ 20 mp și aproximativ 200 kg furaje. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vineri, 24.02.2017, la ora 16:45, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în mun. Piatra-Neamț, pe strada Apusului. Pentru stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat 2 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 30 mp. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Sâmbătă, 25.02.2017, la ora 00:59, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un garaj în satul Dămuc, com. Dămuc. Pentru stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat 9 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț. În urma incendiului au ars garajul construit din lemn pe o suprafață de 30 mp, un autoturism și aproximativ 2 mc lemn de foc. Cauza probabilă a incendiului: folosirea intenționată a sursei de aprindere.

PUBLICITATE